Hvilke parameter opretter BIM Shark

BIM Sharks Revit addin opretter selv de nødvendige parametre. Vi opretter parametrene i det øjeblik du vælge et projekt i settings. Det vil sige, at vi ikke opretter nogen unødvendige parametre i dine modeller.
Skulle du mod forventning have brug for at oprette parmatrene selv, så ligger de i installations-mappen i filen BIMSharkSharedParameters.txt. Filen kan også bruges, hvis du har lydt til at lave tags der viser/indeholder parametre fra BIM Shark.

4 nemme trin til at komme godt i gang:

BIM Shark Shared Parameters

Her er en forklaring af de parameter BIM Shark bruger:

Projekt parametre:
BS Project Id - Indeholder projektet id, fra BIM Sparks database.

BS Project Date - Ikke i brug.

BS  Override - indeholder værdier brugt til interne indstillinger. Giver kun værdi i Revit.

Type parametre:
BS Classificationcode - Indeholder bygningsdelens klassifikationskode (Klassifikationskode og løbenr.).

BS Component Name - Indeholder bygningsdelens navn i BIM Shark (Navn).

BS Component Type Id - Indeholder bygningsdelens id, fra BIM Sharks database

BS Contract - Indeholder værdien for entreprise (Entreprise).

BS Date - Indeholder datoen for seneste ændring af bygningsdelen.

BS Discipline - Indeholder værdien for bygningsdelens fag (Fag).

BS Doc Link - Indeholder et link til den udgivet bygningsdelsbeskrivelse.

BS Measurement -  Indeholder bygningsdelens opmålingsenhed (Opmålingsenhed).

BS Structure - Indeholder bygningsdelens opbygning (Opbygning).

BS Tag - Indeholder de nøgleord, der er knyttet til bygningsdelen.

BS Tender - Indeholder navnet på den tilbudsliste bygningsdelen indgår i, hvis udgivet (Tilbudsliste).

Instans parametre:
Bemærk: parametrene for instanser er de samme, som for typer. Den eneste forskel er at "Instance " er tilføjet til navnet, da Revit ikke tillader at det samme parametre tilknyttes både typen og instansen.

BS Component Instance Id - Som for typen.

BS Instance Classificationcode - Som for typen.

BS Instance Component Name - Som for typen.

BS Instance Contract - Som for typen.

BS Instance Date - Som for typen.

BS Instance Discipline - Som for typen.

BS Instance Doc Link - Som for typen.

BS Instance Manual Doc Link - Som for typen.

BS Instance Measurement - Som for typen.

BS Instance Structure - Som for typen.

BS Instance Tag - Som for typen.

BS Instance Tender - Som for typen.

Til manuelt link med funktionen "Link to Documents";
Type parametre:
BS Manual Doc Link - Indeholder et link til den udgivet bygningsdelsbeskrivelse. Kan linke til specifikke afsnit (Titel).

BS Manual Tag - Indeholder de nøgleord, der er knyttet til dokumentet eller det valgte afsnit (Tags).
Instans parametre:
BS Instance Manual Doc Link - Som for typen.

BS Instance Manual Tag - Som for typen.