Hvordan opretters ekstra parametre i Revit?

Der er nemt at oprette ekstra egenskaber (ekstra felter) for bygningsdele i NBS Nordic. Du kan se vores vejledning her: " Håndtering af ekstra felter".
hvordan ekstra felterne hænger sammen med Revit er relativt simpelt. Du skal oprette parameter som "normalt" i Revit. Parameteret kan være et "project parameters" eller "shared parameters". Det eneste der kræves er, at det er af typen tekst og at det er tilknyttet de samme kategorier som NBS Nordic bruger. Andre parameter typer end tekst kan virke, men vi tester kun selv med tekst, da det dækker de flestes behov.

For mere detaljeret gennemgang af oprettelse af parametre henvises til Autodesks' egne vejledninng: https://knowledge.autodesk.com/support/revit-products/learn-explore/caas/CloudHelp/cloudhelp/2021/ENU/Revit-Model/files/GUID-114C68A9-FF2B-4D4C-A2DF-3AE7E1F174C8-htm.html