Settings

I Setttings (indstillinger) har du mulighed for at indstille de overordnede indstillinger for BIM Sharks Revit addin.  Før vores addin virker, skal du oprette en (gratis) konto på https://app.bimshark.com. Under din brugerprofil kan du finde din API-nøgle. API-nøglen skal indtastes første gang du bruger vores addin. Dette gøres under fanebladet ”Settings” (indstillinger).

NB! Indstillingerne gælder for alle der arbejder på det pågældende projekt. API Key (API Nøglen) skal indstilles pr. bruger. Indstillingerne bør ikke ændres når de først er sat op.

1. “Api Key”, (API nøgle) i feltet skal du angive din API nøgle, som du finder under din brugerprofil og fanen ”API”.
  1. “Project”, (projekt) indeholder en liste over de projekter du har adgang til. På listen vælger du det projekt en pågældende Revit model skal kobles sammen med.
  1. “Override Parametes”, (Overskriv Parametre), kan du vælge om klassifikationskoden fra BIM Shark også skal skrives til et ekstra parametre som ”Keynote” eller ”CCSClasCode_Type” (det officielle parameter for CCS). Ved fx at overskrive til ”keynote” får du mulighed for at bruge Revits ”keynote legends” til nem opsætning af signaturforklaringer.
  1. “Clear BS-parameters”, som hvis aktiveret nulstiller værdien af alle BIM Shark parametre og tilvalgte parametre som fx “keynote”. Det betyder, at når du tilføjer nye typer til projektet behøver du ikke længere være bange for fejl når du duplikerer eller tilføjer (loader) nye typer til projektet, da værdierne nulstilles automatisk.

I nedenstående video ses hvordan “keynote” nulstilles når funktionen er slået til. Vi vil i det næste blogindlæg forklare mere om funktionen og vise hvordan BIM Shark kan bruges sammen med Sigma.

Indsæt video fra youtube.

https://www.youtube.com/watch?v=8p0T-9rTNCI