Tildeling og ændring af projektroller

I denne artikel vil du få en forklaring på de to roller som medlemmer af et projekt kan have og finde ud af hvordan man kan ændre dem.

[Brugeren som opretter projektet vil automatisk blive tildelt Admin som rolle]

Projektroller

Alm. bruger (Flere kan have denne rolle)

Som alm. projektbruger kan man:

• Tilgå alle moduler, som projektet har adgang til.
  • Se projektdetaljer
  • Forlade projektet

Admin (Flere kan have denne rolle)

Som Admin kan man – udover Alm. bruger rettigheder – nedenstående:

• Redigere projektdetaljer
  • Rette projektets indstillinger (Ekstra felter, Fag/entrepriser m.m.)
  • Sende og administrere projektinvitationer
  • Ændre roller på brugere med rollen “Alm. brugere”.
  • Arkivere/genaktivere projektet

Ovenstående projektroller er helt uafhængige af virksomhedsroller – og samme bruger kan godt have forskellige roller i forskellige projekter.

Ændring af en brugers rolle

[Kun for projektadmins]
  1. Gå til siden Medlemmer på det pågældende projekt:
  2. Udfor brugen du ønsker at ændre trykkes på Ændr rolle (gul knap) -et vindue åbnes hvor den nye rolle kan vælges på listen:
  3. Efter den nye rolle er valgt på listen, gemmes ændringen ved at trykke på Skift rolle.