Overblik over projektmoduler

I denne artikel vil du få en hurtig og overordnet gennemgang af de primære moduler som et projekt kan gøre brug af.

Bygningsdele

[Gratis, Professionel og Entreprise]

Bygningsdelsdatabasen eller -journalen er et meget centralt modul. De fleste ønsker at starte med at få styr på bygningsdelene i projektet og i takt med at man bliver klogere, så øges detaljegraden løbende.

I dette modul kan du med andre ord, oprette, redigere og vedligeholde dine bygningsdele ved at opdatere og tilknytte egenskaber/parametre på disse.

Her er et udblik af de funktioner, som er med i dette modul:

• Oprettelse og redgering af bygningsdele.
  • Holder styr på klassifikationen.
  • Koble relevant data på bygningsdele.
  • Eksport af Keynote fil til Revit.
  • Synkronisering af mængder og parametre med Revit (via BIM Shark add-in’et).
  • Relation til dokument- og tilbudsliste modulerne

Læs mere om bygningsdelsoversigten hér.

Dokumenter

[Professionel og Entreprise]

Som navnet antyder hjælper dette modul med at holde styr på og oprettelsen af dokumenter. Med den brugervenlige online dokument-editor, som kan bruges til en lang række dokumenter, såsom mødereferater, IKT-aftaler, byggsagsbeskrivelser og arbejds- og bygningsdelsbeskrivelser.

Til forskel fra fx MS Word, så er alle dokumenter databasebaseret og gør det derved bl.a. utroligt nemt at bruge og genbruge afsnit på tværs af dokumenter og projekter.

Her er et udblik af de funktioner, som er med i dette modul:

• Oprettelse og redgering af dokumenter/beskrivelser.
  • Overblik over dokumenter i sagen
  • Shark-Tags
  • Udgivelse via URL, PDF eller print.
  • Synkronisering og visning af dokumenter/beskrivelser direkte på BIM-modellen.
  • Relation til bygningsdelsmodulet.

Læs mere om dokumentoversigten hér.

Tilbudslister

[Professionel og Entreprise]

For langt de fleste projekterende, så skal der på et tidspunkt udarbejdes tilbudslister, så der kan indhentes priser på arbejdet. Dette modul hjælper dig på en intelligent måde med at få oprette dine tilbudslister. Bl.a. benyttes data’en fra de andre moduler, så du ikke selv behøver at indtaste dem på ny og der er kun muligt at indsætte en bygningsdel én gang.

Udgive online link, PDF, Excel eller print.

Her er et udblik af de funktioner, som er med i dette modul:

• Oprettelse og redgering af tilbudslister.
  • Udgivelse via URL, PDF, Excel eller print.
  • Relation til bygningsdelsmodulet og dens data.

Læs mere om tilbudslister hér.

Relaterede kategorier

Artiklen blev sidst opdateret 28 januar 2019