Oprettelse af nyt projekt

Et projekt giver mulighed for, at flere personer kan i et afgrænset område kan arbejde i fællesskab om samme datagrundlag. Et projekt består af modulerne bygningsdele, dokumenter og tilbudslister. Du kan læse mere om modulerne hér.

Opret nyt projekt

Du opretter et projekt ved at klikke på ”opret nyt projekt” i topmenuen eller inde fra “Projekter” fold-ud menuen:

Under oprettelsen af projektet har du mulighed for at udfylde stamdata om projektet. Du skal som minimum indtaste et projektnavn.

Særlige valg/indstillinger

Udover almindelige indtastningsfelter, som alle på et senere tidspunkt kan ændres, så er her også et par andre valg, som kan være gode at kende til:

• Struktur: Ved valg af ”bips b1000”, vil oversigten i dokumentmodulet indeholde en predefineret gruppering svarende til den Molio/BIPS forskriver.
  • Klassifikationstype: Her vælges et klassifikationssystem fra eget eller 3.parts biblioteket som bl.a. CCS, BIM7AA osv. Denne indstilling kan ikke fortydes eller laves om, da de autogenerede og unikke klassifikationskoder udspringer fra det valgte system.
  • Klassifikationskode separator: I denne liste kan du vælge hvilen type separator som skal benyttes imellem klassifikationskoden og løbenummeret. Fx er punktum benyttet i dette eksempel: 122.001.
  • Abonnement: Her vælges abonnementet for projektet. Man har kun adgang til ét gratis projekt, som dog kun har adgang til bygningsdelsmodulet. Se en sammenligning af produkterne hér.