Oprettelse af bygningsdele

1. For at oprette en bygningsdel skal du vælge Bygningsdele i projektmenuen:
  2. I menuens højre side kan du oprette bygningsdele ved at tykke på knappen Opret ny bygningsdel eller genvejstasten CTRL+O:
  3. I vinduet udfylde en række stamdata omkring den pågældende bygningsdel. Kun navnet er påkrævet. Resten kan løbende tilføjes og redigeres:
    Løbenummeret kan ikke redigeres og vil automatisk blive tildelt klassifikationskoden for at sikre sig at den er helt unik for projektet.
  4.  Til sidst trykkes på knappen Opret bygningsdel

Kopier fra biblioteket

Hvis du har gemt nogen bygningsdele i biblioteket, kan du kopiere dem til projektet.

1. Tryk på den lille pil i højre side af knappen Opret ny bygningsdel og vælg Kopier fra  bibliotek fra listen:
  2. I biblioteket afkrydses én eller flere bygningsdele. Til sidst trykkes på knappen Indsæt valgte for at kopiere bygningsdelene til projektet:

Bygningsdelen vil blive indsat på det valgte sted i projektet og automatisk tildelt en unik klassifikationskode.

Artiklen blev sidst opdateret 9 juni 2019