Oprettelse af ny bruger og virksomhed

Det er nemt at oprette sig som bruger og sin virksomhed på BIM Shark. I denne artikel gennemgår vi de få trin som du skal igennem.

Hvis dine kollegaer allerede benytter BIM Shark i din virksomhed, så skal du istedet bede en med admin rettigheder at sende dig en invitation. Se hvordan hér.

Udfyldes af oprettelses formular

Det er vigtigt, at du udfylder alle felter og sætter flueben ud for ”Jeg har læst og accepterer vilkår og betingelserne”:

Når du har udfyldt alle felter på formularen trykker du på ”OPRET MIG”, hvorefter du vil korttid efter modtage en en bekræftelse til den oplyste e-mail adresse. Din bruger vil først blive aktiveret og tilgængelig efter at der er blevet klikket på linket inde i bekræftelses e-mailen.

Hvis du ikke har modtaget bekræftelsen, kan det være at dit spamfilter har sorteret vores mail fra. Tjek derfor din spam mappe og tilføj evt. “bimshark.com” som en sikker afsender. Skulle det ske, at du stadig ikke har modtaget en bekræftelse, kan du prøve at få den genfremsendt din aktiveringsmail.

Artiklen blev sidst opdateret 28 januar 2019