Invitér ansatte til din virksomhed

[Kun for Admin eller Superadmin for virksomheden]

I denne guide vil du få at vide hvordan du sender og administrer invitationer til virksomheden. Det er kun brugere med rollerne Admin og Superadmin, som har adgang til invitationer. Læs mere om virksomhedens roller hér.

Send invitation

1. For at sende en invitation til nye ansatte, som endnu ikke er oprettet på BIM Shark, skal du vælge Invitationer i virksomhedsmenuen:
  2. I formularen Send en invitation udfyldes navnet og e-mailen, på den person du vil sende en invitation. Man kan kun sende én invitation ad gangen:

Den inviterede person vil herefter modtage en invitation på e-mail. Invitationen er accepteret (og slettes automatisk) når den inviterede bruger har trykket på linket i e-mail og oprettet sig på BIM Shark.

Nye ansatte vil altid få tildelt rollen “Alm. Bruger”, men kan efterfølgende ændres efter behov.

Administration af afsendte invitationer

På siden Virksomhed > Invitationer kan man få et overblik over afsendte invitationer. Hvis de fremgår på listen betyder det at de endnu ikke er blevet accepteret af modtageren:

For hver invitation på listen kan du enten slette eller genfremsende den.

Artiklen blev sidst opdateret 9 juni 2019