Invitér ansatte til din virksomhed

[Skal være Admin eller Superadmin for virksomheden]

I denne guide vil du få at vide hvordan du sender og administrer invitationer til virksomheden. Det er kun brugere med rollerne Admin og Superadmin, som har adgang til invitationer. Læs mere om virksomhedens roller hér.

Send invitation

For at sende en invitation til nye ansatte, som endnu ikke er oprettet på BIM Shark, skal du navigere til virksomhedens “Oversigt”.

Tryk på “+ Send invitation” ude i højre side under listen med ansatte:

I vinduet udfyldes fulde navn og e-mailen på personen, som du vil invitere ind i virksomheden.

[Screenshot]

Personen vil herefter modtage en invitation på e-mail. Invitationen er accepteret (og slettes automatisk) når den inviterede bruger har trykket på linket i e-mail og oprettet sig på BIM Shark:

Nye ansatte vil altid få tildelt rollen “Alm. Bruger”.

Administration af invitationer

Som Admin og Superadmin kan du få et overblik over afsendte invitationer, som endnu ikke er blevet accepteret af modtageren.

På siden “Invitationer”, har du mulighed for at genfremsende eller slette invitationer, som endnu ikke er blevet accepteret.

[Screenshot] Artiklen blev sidst opdateret 28 januar 2019