Importer dit dokument i Word

Der er ingen mulighed for eksportering direkte til Word-format i BIM Shark. Dette skyldes bl.a., at det går imod vores mål om centraliseret projektmateriale. Skulle du alligevel ønske at importere en beskrivelse oprettet i BIM Shark, kan dette gøres som beskrevet i denne guide.

Eksporter som PDF

1. I dokumentoversigten på projektet vælges det udgivede dokument, som ønskes eksporteret. Hvis dokumentet ikke er udgivet endnu, kan det gøres på “Via URL”.
  2. I visningen af det udgivede dokument trykkes herefter på “Modtag som PDF” i toppen af siden.
  3. Her indtastes en eller flere e-mails (adskilt med komma), som skal modtage PDF-filen som vedhæftet fil på mail. Filen bliver sendt efter et par minutter, efter at man har trykket på “Send”.
  4. Når e-mailen er kommet frem, gemmes PDF-filen lokalt på din computer.

Importer i Word

1. I Word åbnes den gemte PDF-fil, som var det en hvilket som helst almindelig Word-fil.
    Du kan evt. se denne guide om hvordan du gør.
  2. Dit dokument er nu blevet importeret i Word.
  3. Det er ikke sikkert at al formatering er kommet rigtigt med, så afslutningsvis skal du måske lige bruge lidt tid på at rette formateringen i Word.

Seneste opdateret 20 november 2018 af msb@bimshark.com