Hvordan skjuler/fjerner jeg tabelkanter?

I nogen tilfælde ønsker man ikke at have vist kanterne på en tabel. Dette ses oftest hvis man har en tabel indsat i sidehovedet for bedre at kunne styre layoutet. I denne guide viser vi hvordan du kan ændre indstillingen for dette pr. tabel.

Ændr tabeludseende

1. Klik i en vilkårlig celle i den tabel, som du ønsker at ændre udseendet for.
  2. I popup-listen klikkes på det lille blyant ikon (Tabeludseende)
  3. På listen vælges vælges: Skjul kanter på udgivet dok.

Mine kanter er stadigvæk ikke skjult under redigering

For at gøre det nemmere at redigere sit dokument, så vil ovenstående indstillinger kun være gældende for det udgivet dokument. Du kan dog altid få et billede af det udgivet dokument ved at skifte til forhåndvisning:

Artiklen blev sidst opdateret 18 februar 2020