Godkendelse af invitation til projekt

Hvis du er så heldig at have modtaget en invitation til et projekt, har du sikkert fået besked om dette på e-mail eller set det i notifikations centret.

Efter du er logget ind kan du se dine modtaget projektinvitationer ved at trykke på “Invitationer” i fold-ud menuen “Projekter”:

På denne side kan du alle dine aktive projektinvitationer. På knapperne til højre for hver invitation, kan du enten “Acceptere” eller “Afvise” en invitation:

Relateret artikler:

Artiklen blev sidst opdateret 28 januar 2019