FAQ (Frequently Asked Questions)

Spørgsmål: Kunden ønsker klassifikations kode skrevet i en bestemt parameter.
Svar: Med Dynamo kan du nemt kopiere værdien af en parameter til en anden parameter. På vores blog kan du finde en række blogs på gratis Addins og Dynamo, som du kan anvendes til dette formål, eller du kan kontakte os for hjælp via hello(at)bimshark.com.

Spørgsmål: Vi ønsker ikke, at andre rådgivere/udviklere kan se linket til BIM Shark.
Svar: Der skal være en parameter kaldet “BIM Shark Document Link” for at vores addin virker. Parameteret kan fjernes før modellen bliver eksporteret eller parametrene kan indstilles til usynlig ved at redigere i ”Shared parameters”. Første gang du bruger vores addin vil BIM Shark oprette de nødvendige ”shared parameters”. I installationsmappen kan du finde de shared parametes vores addin bruger, derfra kan du redigere dem eller oprette dem selv.

Spørgsmål: Koster jeres Revit addin penge?
Svar: Nej, vores Revit addin er gratis. Hvilke funktioner du har adgang til afhænger af om du installerer vores light udgave eller vores fulde udgave, samt hvilke funktioner i BIM Shark du har købt adgang til. Adgang kræver, at du opretter en personlig profil på BIM Shark. Dette er gratis, hvis din virksomhed allerede har købt en licens til BIM Shark, da der ikke begrænsning på antallet af personlige profiler oprettet på samme licens.

Seneste opdateret 19 november 2017 af Nicklas Østergaard