Automatisk indlæsning af keynote fil i Revit

Via BIM Sharks Revit addin er det muligt automatisk at få indlæst og opdateret sin keynote fil. I korte træk betyder det, at man slipper for manuelt at skulle eksportere og importere en selvstændig keynote fil når der sker ændringer.

Skulle du alligevel ønske at eksportere en keynote fil ud, kan dette også lade sig gøre.

Opsætning i Revit

1. Inde i Revit åbnes Settings i BIM Sharks Revit addin:
  2. Hvis API-kode og projektet allerede er valgt, sættes der fluben i Load/reload Keynote file automatically. Ellers start med at indtaste din API-kode og vælg projekt.
  3. Tryk OK for at gemme indstillingerne.
  4. Tryk på Sync Now i værktøjsbåndet og keynote filen vil herefter blive automatisk indlæst:

Så længde automatisk keynote fil er slået til under indstillingerne, vil filen blive opdateret hver gang der bliver synkroniseret.

Ændring af keynote filens tekstformat

Som standard vil bygningsdelene i keynote filen have følgende opbygning: Klassifikationskode i værdifeltet og navnet i tekstfeltet.

For hvert af dine BIM Shark projekter, kan du selv ændre formatet på tekstfeltet. Ønsker du fx derimod at få opbygningen af bygningsdelen med i tekstfeltet på en ny linje, er dette også muligt.

1. Åbn dit projekt i BIM Shark.
  2. I projektmenuen vælges Se/ret projektdetaljer:
  3. I vinduet vælges fanebladet Keynote:
  4. I feltet Kolonner (API) indtastes:
    [navn][linjeskift][opbygning]
  5. Afslut ved at trykke på Gem ændringer.
    Ved næste synkronisering i Revit, vil det nye format blive anvendt i keynote filen:
Artiklen blev sidst opdateret 11 juli 2019