Ændring af topbjælkens logo og farver

Kun muligt som virksomhedsadmin

BIM Sharks design er bygget til at være neutralt og nemt at se på i mange timer, men skulle du alligevel have lyst til at sætte dit eget præg, er det nu muligt.

Som virksomhedsadministrator kan man ændre farve og logoet i toppen af BIM Shark. Ændringen vil gælde for alle brugere i samme virksomhed. Nu er der ikke længere en undskyldning for ikke at skeje ud eller følge den stramme design-guideline i firmaet.

Ændring af udseendet

1. Gå til siden Virksomhedsoplysninger:
  2. Tryk på knappen Redigér oplysninger.
  3. Under Platform branding – nedre halvdel på siden – kan der uploades et nyt logo og ændre op farven:
  4. Gem ændringerne ved at trykke på knappen.

Hvis du ønsker at gå tilbage til standard udseendet, kan du sætte flueben i Nulstil…  og herefter trykke på Gem ændringene.

Artiklen blev sidst opdateret 28 februar 2020