Addin Ribbon Oversigt

BIM Sharks Revit addin har 3 hovedgrupper ”Create” (opret), ”Sync” (synkroniser)  og” Settings” (indstillinger). Under de tre hovedgrupper findes flere funktioner.  I de følgende afsnit vil hver enkelt funktion blive gennemgået i detaljer. Du kan springe til afsnittet ved at klikke på linket nedenfor.

1. Sync:
– Sync now (Synkroniser nu) (fuld version og light version)

2. Connect Elements:
– Form List  (Link komponenter fra en liste) (fuld version og light version)
– Current Slection (Link komponenter det markeret objekt(er) ) (fuld version og light version)

3. Import/Export:
– Link to documents (Link til dokumenter) (fuld version)
– Sync Schedule (Sync Skema) (fuld version)

4. Other
– Settings (Indstillinger) (fuld version & light version*
– About (Om)

Artiklen blev sidst opdateret 11 januar 2019