Omdøb typer ved synk

Med BIM Shark Revit addin kan du vælge om BIM Shark rette navne på dine typer, sådan at de passer med navnet på bygningsdelene i BIM Shark.  Du gøre det helt simpelt eller vælge at opbygge navnet ud fra alle de meta-data (felter og ekstrafelter).

1
Slå " Updating type names with the following strukture" til.

2
Klik på den lille firkant med prikkerne, for at se hvilke parametre du kan anvende til navngivning.
3
Som standard er valgt klassifikationskoden efterfulgt af et mellemrum og bygningsdelensnavn, men du har adgang til at bruge en lang række af andre parameter, skulle du ønske det.

Værdierne tages fra BIM Shark bygningsdelsdatabase ved brug af " Sync Now".

4
 Klik " Ok" når du er tilfreds med opbygningen.
5
 Ved " Sync Now", vil du kunne se at " Rename" af typer i projektet gennemføres som trin 1 .

6
 I projekt browseren vil du nu kunne se at dine type er blevet omdøbt.