Ophæv tilknytning til bygningsdel i Revit

Der er to måder hvorved tilknytningen til en bygningsdele kan ophæves. Du kan gøre det fra Revit eller modeldata-modulet i BIM Shark. Vi anbefaler at du gør det via modeldata-modulet, særligt hvis du har flere modeller.

2 metoder til at komme godt i gang:

1. metode Fra Revit via From

- From List: Viser en tabel over alle elementer i pågældende Revit model. Markeret element i modellen vil automatisk være markeret når tabellen åbnes.

BIM Shark Revit Addin - Link to BIM Shark

- Reset: Ophæver tilknytning til en bygningsdel fra BIM Shark

2. metode - Fra BIM Shark via Modeldata-modulet

Alle numre vil individuelt blive uddybet og forklaret under billedet.

Ved afkrydsning af én eller flere elementer i indholdssiden, vil ovenstående knapper blive aktive. Fjern BSID bliver kun aktiv hvis mindst én af de afkrydsede elementer er tilknyttet en bygningsdel.

- Fjern BSID: Ophæver tilknytning til bygningsdel for alle afkrydsede elementer.