Overblik over dokumentoversigten

BEMÆRK: Visse af disse funktioner virker kun for ældre dokumenter!

I denne artikel vil du få et samlet overblik over dokumentoversigten under dit projekt. Fra oversigten kan du gøre flere smarte ting, alt sammen for at gøre håndteringen af dine dokumenter nemmere. Alle numre vil individuelt blive uddybet og forklaret under billedet.

Indhold i artiklen:

1

Opret dokument

Du kan hurtig oprette et dokument. Dokumentet vil automatisk blive tilknyttet

Læs mere om oprettelse af dokumenter her: Oprettelse af dokumenter i projekter
Læs mere om oprettelse at dokument fra skabelon her: Oprettelse fra skabelon
Læs mere om hvordan du importere fra Word her: Importer dit dokument i Word

2

Søg efter dokument

Du kan hurtigt få oprettet så mange dokumenter, at det kan være svært at hold styr på dem. Derfor har vi gjort det nemt for dig at søge efter et dokument.

3

Se status på dokument

arven i siden af tabellen indikere status på dit dokument, svarende til farven og beskrivelsen du ser i toppen af tabellen. Det er dermed muligt for dig at følge udviklingen i projekter og sikre at alle dokumenter er færdige, når det skal være det. Du kan klikke på klikke på beskrivelserne i toppen og bruge dem til at filetere listen efter status.

4

Tagging/Tilføj nøgleord

Ved at trykke på ikonet kan du tilføje og se allerede tilføjet tags/nøgleord. Ved at tilføje nøgleord kan du gøre det nemmere at finde frem til dine dokumenter:

5

Handlinger

Ved at klikke på de tre små prikker fremkommer en række handlinger du kan udføre med det udvalget dokument: