Fag/Entrepriser i projektet

Vi har lavet nogle valgt for dig, i vores forsøg på at gøre det nemt og hurtigt for dig at komme i gang med BIM Shark. Et af de valg er bl.a. at vi har lavet en prædefineret liste over fag og entreprise til dine bygningsdele.

Ret i listen og fag en entreprise:

Listen og fag og entreprise kan rette for det enkelte projekter under indstillingerne for projektet.

Gå til dit projekt og tryk på de tre små knapper. I listen vælges "Fag/entrepriser".

Nedenfor får du et samlet overblik over hordan listerne over fag og entreprise funger og hvordan du kan tilpasse dem. Alle numre vil individuelt blive uddybet og forklaret under billedet

1
Via fanebladet kan du vælge om du vil se/rette i hhv. listen over "Fag" eller "Entreprise".
2
Du kan rette eller slette enkelte værdier ved at trykke på "Rediger" eller "Slet".
Har kan du oprette ekstra værdier for den valgte liste.