Fag/Entrepriser i projektet

På bygningsdele kan man bl.a. angive Fag og Entreprise. Ved oprettelse af nye projekter, vil der automatisk blive indlæst standardlister, som herefter kan tilrettes efter eget ønske på projektet.

Ret i listen og fag en entreprise:

Listen og fag og entreprise kan rette for det enkelte projekter under indstillingerne for projektet.

Gå til dit projekt og tryk på de tre små knapper. I listen vælges "Fag/entrepriser".

Nedenfor får du et samlet overblik over hvordan listerne over fag og entreprise funger og hvordan du kan tilpasse dem. Alle numre vil individuelt blive uddybet og forklaret under billedet

1
Via fanebladet kan du vælge om du vil se/rette i hhv. listen over " Fag" eller " Entreprise".
2
Du kan rette eller slette enkelte værdier ved at trykke på " Rediger" eller " Slet".
Har kan du oprette ekstra værdier for den valgte liste.