Udgivelse af dokument

Det er nemt og hurtigt at eksportere dit dokument til udgive dit dokument.

2 nemme måde du kan udgive dit dokument:

1. - Fra dokument editor

For at bl.a. at kunne eksportere til PDF fra editoren, skal du starte med at udgive dit dokument.

1
Gå til fanebladet "Udgiv", og klik på "Genudgiv dokument" i højre side.
2

Der er to måder du kan udgive dit dokument på. Her vælger vi "Via URL (Hele dokumentet)". Hvis du har udgivet dit dokument før vi du blive spurgt om hvorvidt du ønsker at bevare den tidligere genereret URL eller om du vi have en ny.

3

Når BIM Shark er har genereret dit dokument, vil du se en dialog som dialogen nedenfor. Klik på "Vis udgivet dokument".

4

Siden med det udgivet dokument vil nu åbne og se ud i stil med billedet nedenfor.

2. - Fra dokument oversigten

1
Fra dokumentoversigten kan du udgive dit dokument. Her vælger vi "Via URL (Hele dokumentet)". Har dit dokument været udgivet kan du vælge at gå direkte til det udgivet dokument.

Efterfølgende er det som beskrevet i "Fra dokument editor" trin 2 og frem.