Opgradere projekt

Er du startet med vores fx gratis eller professionel pakke, og har brug for at oprette flere bygningsdele eller hurtigere support, så er det heldigvis nemt og hurtig at opgradere.

Opgradere projekt

Bemærk: Kun projektadmins kan ændre på pakke og betalingsform.

1
Hvis projektet ikke er blevet opgraderet før:
Hvis projektet er af typen Gratis, kan man opgradere projektet ved at trykke på knappen Opgradér projektet fra projektmenuen:

Hvis projektet tidligere er blevet opgraderet:
Er projektet derimod allerede blevet opgraderet til fx Professionelt, så skal man i stedet gå til projektmenuen og vælge Rediger betaling:

2
I nedenstående vindue angives følgende:
  • Vælg abonnement - Typen af abonnement som du ønsker at opgradere/nedgradere til.
  • Opkrævning - Her vælges hvor langt man vil betale forud. Der ydes rabat ved længere perioder.
  • Betalingstype - Angiv om der skal opkræves via faktura eller betalingskort.

Faktura sendes til virksomhedens e-mail, som er angivet under  Virksomhedsoplysninger
3
Klik på GEM ÆNDRINGER, for at gemme din ændring og aktivere dit abbonnement.

Du kan læse mere om forskellige på de enkelte pakker vi tilbyder her: https://bimshark.com/priser/