Arkivér projekt

Det er irriterende at betale for noget man ikke bruger. Det forstår vi og derfor har vi lavet en funktion, hvor du kan arkivere dit projekt. Når du arkivere dit projekt sender vi dig ikke længere en regning. Vi har dog et lille gebyr, svarende til ca. en månedens brug. Det lille gebyr sikre at folk ikke arkivere og deaktivere deres dagligt, samtidig dækker det vores udgifter forbundet med at ændre din faktura og afregne.

Arkiver projekt

1. Gå til dit projekt i BIM Shark og klik på de tre prikker ved siden af projektets navn. På listen vælger du "Arkivér projekt".
  2. Læs dialogen og hvis du er indforstået med konsekvenserne, trykker du på "Bekræft".

Bemærk! Når du arkiverer et projekt, bliver projektet låst - dokumenter, der tilhører projektet, kan derfor ikke redigeres, slettes mv., medlemmerne kan ikke længere udtræde af projektet, og udgivede dokumenter vil ikke længere være tilgængelig for tredjepart.