Ændring af topbjælkens logo og farver

Kun muligt som Virksomhedsadmin og Supervirksomhedsadmin

NBS Nordics design er bygget til at være neutralt og nemt at se på i mange timer, men skulle du alligevel have lyst til at sætte dit eget præg, er det nu muligt.

Som virksomhedsadministrator kan man ændre farve og logoet i toppen af NBS Nordic. Ændringen vil gælde for alle brugere i samme virksomhed. Nu er der ikke længere en undskyldning for ikke at skeje ud eller følge den stramme design-guideline i firmaet.

Ændring af udseendet

1
Gå til siden Virksomhedsoplysninger:

Tryk på knappen  Redigér oplysninger.
3
Under Platform branding - nedre halvdel på siden - kan der uploades et nyt logo og ændre op farven:

4
Gem ændringerne ved at trykke på knappen.

Hvis du ønsker at gå tilbage til standard udseendet, kan du sætte flueben i Nulstil...  og herefter trykke på Gem ændringene.