Oprettelse af dokumenter i projekter

Denne artikel gennemgår vi de typiske måder hvorpå du kan oprette et nyt dokument som fx arbejdsbeskrivelse.

Indhold i denne artikel:

Oprettelse af tomt/blankt dokument

1
For at oprette et nyt dokument i dit projekt skal du starte med at gå til Dokument-modulet under dit projekt:

2
Her trykkes på knappen Opret nyt dokument:

3
For at oprette dit første afsnit i dokumentet kan du trykke på + ikonet og vælge ”Indsæt nyt afsnit”. Du kan også trykke på [TAB]-tasten for hurtigt at oprette et nyt afsnit under det pågældende afsnit:

Dit arbejde vil løbende blive gemt.

Oprettelse fra skabelon

Du kan også vælge at oprette dit dokument fra en skabelon fra dit bibliotek. Det betyder at du bl.a. kan have nogle faste afsnit og/eller opsætning, som du vil starte ud med - og dermed ikke behøver at starte helt forfra med et tomt dokument.

1
For at starte fra en skabelon trykkes på den lille trekant (pil ned), som åbner en dropdown-liste. Her vælges ”Biblioteket”

2
Du bliver nu viderestil til biblioteket og kan nu udpege den skabelon som du vil anvende. Du vælger ved at trykke på den grønne knap ”Vælg skabelon” til højre for skabelonen.

3
Den valgte skabelon bliver nu kopieret ind i projektet, og kan efterfølgende redigere.

Oprettelse af dokument med Smart-Editor

En sidste metode er at benytte sig af Smart-Editoren. Denne mulighed er anvendelig hvis du bl.a. sent i processen vil oprette arbejdsbeskrivelser.

Tryk her for at læse mere om denne metode.