Oprettelse af dokumenter i projekter

I denne artikel gennemgår vi de typiske måder hvorpå du kan oprette et nyt dokument som f.eks. en arbejdsbeskrivelse.

Indhold i denne artikel:

Oprettelse af et tomt/blankt dokument

1. Opret et nyt projekt, eller gå til det projektet, hvor du ønsker at oprette dit dokument
  2. Når du er inde i det pågældende projekt gå til modulet "Dokumenter"

3. Klik på knappen "Opret nyt dokument" (se illustration nedenfor)

Læs mere om hvordan du tilføjer indhold til dit dokument hér.

Oprettelse fra en skabelon

Du kan også vælge at oprette dit dokument fra en skabelon fra biblioteket. Det betyder at, du bl.a. kan have nogle faste afsnit og/eller opsætning, som du vil starte ud med - og dermed ikke behøver at starte helt forfra med et tomt dokument hver gang du skal oprette et nyt projekt.

1. Opret et nyt projekt, eller gå til projektet hvor du ønsker at oprette dit dokument
  2. Inde i projektet gå til modulet "Dokumenter" (Se illustration nedenfor)

3. Klik på den lille pil ved siden af knappen "Opret nyt dokument"

4. Her vælger du "Opret fra bibliotek" i menuen
  5. Du bliver nu sendt hen til biblioteket og kan finde frem til den ønskede skabelon:

Tip: Du kan evt. bruge browseren søgefunktion (CTRL+F) for nemmere at finde skabelonen.

6. Tryk på knappen "Vælg skabelon" for at kopiere skabelonen over i det tidligere projekt.