Automatisk indlæsning af keynote fil i Revit

Med NBS Nordic Revit add-in er det muligt automatisk at få indlæst og opdateret sin keynote fil. I korte træk betyder det, at man slipper for manuelt at skulle eksportere og importere en selvstændig keynote fil når der sker ændringer.

Skulle du alligevel ønske at eksportere en keynote fil ud, kan dette også lade sig gøre.

2 nemme trin til at komme godt i gang:

1. trin - Opsætning i Revit

1
Inde i Revit åbnes Settings i NBS Nordics Revit addin:

NBS Nordic Revit Addin - Settings

2
Hvis API-kode og projektet allerede er valgt, sættes der flueben i Load/reload Keynote file automatically. Ellers start med at indtaste din API-kode og vælg projekt.

3
Tryk OK for at gemme indstillingerne.

4
Tryk på Sync Now i værktøjsbåndet og keynote filen vil herefter blive automatisk indlæst:

Bemærk: Så længe automatisk keynote fil er slået til under indstillingerne, vil filen blive opdateret hver gang der bliver synkroniseret.

Ændring af keynote filens tekstformat

Du skal være Projektadmin for at kunne ændre indstillingerne.

Som standard vil bygningsdelene i keynote filen have følgende opbygning: Klassifikationskode i værdifeltet og navnet i tekstfeltet.

For hvert af dine NBS Nordic projekter, kan du selv ændre formatet på tekstfeltet. Ønsker du fx derimod at få opbygningen af bygningsdelen med i tekstfeltet på en ny linje, er dette også muligt.

1
Åbn dit projekt i NBS Nordic.
2
I projektmenuen vælges  Projektindstillinger:

3
I vinduet vælges fanebladet  Keynote:

4
I feltet Kolonner (API) indtastes:
[navn][linjeskift][opbygning]

5
Afslut ved at trykke på  Gem ændringer.

Ved næste synkronisering i Revit, vil det nye format blive anvendt i keynote filen: