Invitér ny projektdeltager

Kun for projektmedlemmer med rollen  Projektadmin.
Se mere om projektroller hér.

I denne guide gennemgår vi hvordan du kan invitere projekter medlemmer ind i dit eget projekt. Man kan invitere alle oprettede og aktiveret brugere ind i et projekt – de behøver ikke være ansat/tilknyttet samme virksomhed.

Indhold i artiklen:

Oprettelse af invitation til projekt

1

Start med at gå til det projekt, som du ønsker at invitere til, og vælg Medlemmer i projektmenuen:

2

På siden trykkes på knappen Send invitation til projektet, som befinder sig oppe i højre hjørne:

3

I feltet indtastet en eller flere e-mailadresser (adskilt af komma) , som du ønsker at invitere til projektet. Tryk derefter på Send invitation:

Administration af projektinvitationer

1

Under siden Medlemmer på det pågældende projekt, trykkes på den lille pil til højre for Send invitation til projektet-knappen og vælges Administrer projektinvitationer:

2

I vinduet kan ses alle aktive (endnu ikke godkendt af modtageren) afsendte projektinvitationer. Når en projektinvitation bliver godkendt eller afvist af modtageren, vil den automatisk forsvinde fra listen.

Hvis du selv ønsker at slette eller genfremsende en invitation, kan dette gøres ved at trykke på hhv. Slet eller Gensend knapperne ud for den linje du vil udføre handlingen på.