Overblik over projektmodulerne

Bygningsdele

Bygningsdelsdatabasen eller -journalen er et meget centralt modul. De fleste ønsker at starte med at få styr på bygningsdelene i projektet og i takt med at man bliver klogere, så vil vil detalje graden øges løbende.

I dette modul kan du oprette, redigere og vedligeholde dine bygningsdele ved at opdatere og tilknytte egenskaber/parametre på disse.

Her er et udblik af de funktioner, som er med i dette modul:

• Oprettelse og redgering af bygningsdele.
  • Holder styr på klassifikationen.
  • Koble relevant data på bygningsdele.
  • Eksport af Keynote fil til Revit.
  • Synkronisering af mængder og parametre med Revit (via NBS Nordic add-in’et).
  • Relation til dokument- og tilbudsliste modulerne

Læs mere om bygningsdelsoversigten hér.

Dokumenter

Som navnet antyder hjælper dette modul med at holde styr på og oprettelsen af dokumenter. Med den brugervenlige online dokument-editor, som kan bruges til en lang række dokumenter, såsom mødereferater, IKT-aftaler, byggsagsbeskrivelser og arbejds- og bygningsdelsbeskrivelser.

Til forskel fra f.eks. Microsoft Word, så er alle dokumenter databasebaseret, og gør det derved bl.a. at det er utroligt nemt at bruge og genbruge afsnit på tværs af dokumenter og projekter.

Her er et overblik af de funktioner, som er med i dette modul:

• Oprettelse og redgering af dokumenter/beskrivelser.
  • Overblik over dokumenter i sagen
  • Variabler
  • Udgivelse via URL, PDF eller print.
  • Synkronisering og visning af dokumenter/beskrivelser direkte på BIM-modellen.
  • Relation til bygningsdelsmodulet.

Læs mere om dokumentoversigten hér.

Tilbudslister

[Professionel og Entreprise]

For langt de fleste af projekterne, så skal der på et tidspunkt udarbejdes tilbudslister, så der kan indhentes priser på arbejdet. Dette modul hjælper dig på en intelligent måde, med at få oprettet dine tilbudslister. Bl.a. benyttes dataen fra de andre moduler, så du ikke selv behøver at indtaste dem på ny. Det er kun muligt at indsætte en bygningsdel én gang.

Udgive online link, PDF, Excel-ark eller print.

Her er et udblik af de funktioner, som er med i dette modul:

• Oprettelse og redgering af tilbudslister
  • Udgivelse via URL, PDF, Excel eller print
  • Relation til bygningsdelsmodulet og dens data

Læs mere om tilbudslister hér.