Oprettelse af ny bruger og virksomhed

Det er nemt at oprette sig som bruger og sin virksomhed på NBS Nordic. I denne artikel gennemgår vi de få trin som du skal igennem.

1
Gå til oprettelsesformularen hér.
2
Udfyld alle felterne - og tryk på knappen  Opret mig.

3
Du skulle nu modtage en aktiveringsemail, hvori der er et link du skal trykke på.
Hvis du ikke modtager denne mail indenfor 5 minutter, anbefaler vi dig at tjekke din spam-mappe eller prøve at få gensendt mailen
4
Efter aktivering af din bruger, prøver vi at tilknytte dig til en virksomhed.
Hvis der ikke kan findes et match, vil du derimod blive bedt om at oprette virksomheden: