Oprettelse af ny bruger og virksomhed

Det er nemt at oprette sig som bruger og sin virksomhed på BIM Shark. I denne artikel gennemgår vi de få trin som du skal igennem.

Benytter I allerede BIM Shark? Så skal du i stedet bede en med admin rettigheder at sende dig en invitation til virksomheden.

Er du og virksomheden derimod ikke allerede oprettet, skal du i stedet følge denne proces:

1
Gå til oprettelsesformularen hér.
2
Udfyld alle felterne - og tryk på knappen  Opret mig.
3
Du skulle nu modtage en aktiveringsemail, hvori der er et link du skal trykke på.
Hvis du ikke modtager denne mail indenfor 5 minutter, anbefaler vi dig at tjekke din spam-mappe eller prøve at få gensendt mailen

Den person som opretter virksomheden vil automatisk få tildelt rollen Super-virksomhedsadmin, og har dermed rettigheder til at invitere andre brugere ind i virksomheden.

Er du studerende? Så anbefaler vi i stedet at du følger denne guide.