Mit dokument er blevet opdateret til nyt format. Hvad betyder det?

Vi har i November 2023 udfaset den gamle editor, så alle dokumenter og skabeloner fremadrettet vil blive vist og redigeret i den nye editor.

Det betyder i praksis, at du stadig kan arbejde videre med dine dokumenter fra tidligere, men de vil automatisk blive opdateret/konverteret til den nye editor.

Al eksisterende tekst vil blive opdateret - der bliver altså ikke slettet noget!

Der kan dog være behov for at lave små ændringer. Dette er i forhold til layout og tilknytninger til bygningsdele.

Hvorfor?

Den gamle editor var noget af det første som vi udviklede på platformen, og det var derfor ikke længere tidssvarende i forhold til den udvikling platformen bevæger sig i. Dette betød bl.a. at performance-problemer og begrænsning på udvikling af nye funktioner.

Den nye editor har bl.a. optimeret performance og en lang række nye funktioner. Derudover har den også løst en række kendte bugs, som man tidligere har kunne opleve ved brug af den gamle editor. F.eks. lange tabeller.