Kan jeg nøjes med kun at synkronisere Keynotes?

Hvis du kun ønsker at synkronisere Keynotes, fx hvis der er blevet oprettet eller ændret bygningsdele, så kan det gøres via den almindelig Keynote Settings i Revit.

Hvis feltet File Location starter med "NBS Nordic Keynotes", betyder det, at hver gang der bliver synkroniseret, så bliver der hentet en ny Keynote fil fra dit NBS Nordic projekt. Dette betyder også, at du kan benytte dig af "Reload"-knappen for at hente en opdateret version af Keynote filen: