Eksport af tilbudsliste til Excel

I NBS Nordic er det muligt at anvende en standard skabelon til tilbudslister eller uploade sin egen, hvis man ønsker formatering eller opsætning anderledes.
Du kan læse mere om hvordan du opsætter din egen skabelon her: Anvend egen Excel skabelon til tilbudslister

Eksport af tilbudsliste til Excel

1
Når dine tilbudslister er færdige, kan du nemt og hurtigt eksportere dem til Excel. Vi har lavet en standard opsætning til dig og alt hvad du skal gøre, er at tykke på knappen “Eksport til Excel”.

2
Tryk på “Gem og eksporter” og kort tid efter er Excel tilbudslisten blevet genereret og klar til at blive downloadet.

3
Du har nu set hvor nemt, man kan oprette sin egen tilbudsliste, som bl.a. benytter data fra andre moduler.