Godkendelse af afsnit/Fjern godkendelse

For at gøre den interne kvalitetssikring nemmere, kan man benytte sig af godkendelse af afsnit/blokke. Når en blok er blevet godkendt, kan man se hvem den er godkendt af og hvornår. Den bliver tilmeld også skrivebeskyttet. Så der ikke længere kan rettes i den.

Læs mere om hvordan du bruger funktionen her:

Godkend enkelte afsnit/blokke:

1. Åbn dokument
  2. Tryk på den blok som du ønsker at godkende.
  3. I blokmenuen vælges "Godkend blok"

4. Du kan fortryde en godkendelse ved at trykke på hængelåsen i blokmenuen:

Godkend en hel sektion:

1. Åbn dokumentet
  2. Gå til sektionsmenuen for den sektion som du ønsker at godkende

3. Vælg "Godkend sektion" i sektionsmenuen.
  4. Du kan fortryde alle godkendelser i sektionen ved at trykke på "Fjern godkendelser"

Overblik i dokumentoversigten:

Når alle afsnit i et dokument er blevet godkendt, så vil der blive tilføjet en label til dokumentet i oversigten, hvor det fremgår at dokumentet er godkend:

I kolonnen "Afsnit/Godkendte" i oversigten fremgår det også hvor mange af de indsatte afsnit i dokumentet, som er godkendte.