Layout- og dokumentindstillinger

I denne artikel gennemgår vi hvordan du kan ændre i layoutindstillinger for dine dokumenter og skabeloner.

Indhold i denne artikel:

Layoutindstillinger:

1. Åbn dokumentet/skabelonen, som du ønsker at ændre layout indstillinger for
  2. Tryk på panelet "Layout" i venstre side
  3. I dette panel vælger du din ønskede layoutindstilling:

Alle de ændringer bliver gemt med det samme!

Kopier layout fra andet dokument:

Ønsker du at kopiere layoutindstillinger fra et andet dokument eller skabelon, så kan du med fordel følge nedenstående guide.

1. Åbn dokumentet som du ønsker at kopiere layoutindstillingen til - altså ikke dokumentet/skabelonen som har den ønskede layoutindstilling.
  2. Gå til Layout panelet i højre side

3. I panelet trykkes på knappen "Importér".
  4. I vinduet vælger du først om det er et dokument i et projekt eller om det er en skabelon fra virksomhedsbiblioteket:

5. Herefter vælges det specifikke dokument som du ønsker at kopiere layoutindstillingerne fra

6. Til sidst vælger du hvilke layoutindstillinger som du ønsker kopieret og trykkes på "Importer"