Indsætte indholdsfortegnelse

Det er nemt og hurtigt at oprette beskrivelser i BIM Shark, men de skal selvfølgelig også se godt ud. Derfor er det vigtig at kunne indsætte en indholdsfortegnelse.

For mere om layout- og dokumentindstillinger, se denne guide: Indsætte forside

Sideopsætning

Under sideopsætning kan du styre, hvorvidt dit dokument skal have en indholdsfortegnelse, starte hovedafsnit på en nye side og hvor meget margin du ønsker i venstre side.

Vis indholdsfortegnelse:

Med "Vis indholdsfortegnelse" kan du for indsat en indholdsfortegnelse i dit dokument. Hvis dit dokument har en forside, vil indholdsfortegnelsen komme på den efterfølgende side.
Husk at trykke gem!.

Eksempel på indholdsfortegnelse i redigering:

Eksempel på indholdsfortegnelse i forhåndsvisning:

For bygningsdelsbeskrivelser ønsker man ofte kun at vise titlen og ikke alle underafsnit. Derfor har du mulighed for et par ekstra indstillinger, når dit dokument indeholder en indholdsfortegnelse.