Eksporter til PDF

I denne artikel gennemgår vi hvordan du kan eksportere dit dokument/arbejdsbeskrivelse til PDF-fil.

1. Start med at udgive/gemme en version af din kladde. Du kan læse mere hvordan du gør her.
  2. Herefter trykker du på menuen udfor den version/revision, som du ønsker at gemme som PDF:

3. Inden Pdf'en bliver genereret har du mulighed for at vælge et vandmærke. Samt om du ønsker at evt. kommentarer skal med ud på Pdf'en

4. Pdf'en vil typisk være få sekunder om at blive genereret, og du vil typisk blive spurgt om placering og navn af PDF-filen