Indsæt forside i dit dokument

Vi ved hvor meget en forside kan betyde for det endelige udtryk. Derfor er det selvfølgelig også muligt at have forsider på dine dokumenter på NBS Nordic.

I denne artikel viser vi hvordan det kan gøres.

Indhold i denne artikel:

Oprette ny forside

1. Åbn dokumentet som du ønsker at oprette en ny forside i
  2. Tryk på det øverste plus-ikon for at oprette en ny sektion

3. I sektionsmenuen vælges "Sektionsindstillinger"

4. I sektionsindstillings-panelet til højre ser du "Type" til Forside

Du kan evt. også give din sektion et navn f.eks. "Forside".

5. Nu kan du tilføje blokke til din sektion, så du kan få det udtryk du ønsker

Kopier forside fra andet dokument

Hvis du ønsker at kopiere en forside fra et andet dokument eller skabelon, så kan det gøres således:

1. Åbn dokumentet/skabelonen med forsiden som du vil kopiere.
  2. I sektionsmenuen vælges "Kopier sektionens blokke"

3. Herefter åbner du dokumentet eller opretter et nyt hvori forsiden skal indsættes.
  4. Hold musen over et plus, så der kommer en blå streg, der hvor du vil have blokkene indsat:

5. Til sidst trykker du på "CTRL+V" for at indsætte indholdet fra udklipsholderen:

Du kan også kopiere enkelte blokke. Her skal du blot vælge "Kopier blok" fra blokmenuen:

Indsæt forside fra eget virksomhedsbibliotek:

Hvis din virksomhed har gemt en forside i virksomhedsbiblioteket, gennemgår vi her hvordan du kan indsætte denne skabelon:

1. Åbn dokumentet du vil indsætte forsiden i
  2. I højre side åbnes panelet "Bibliotek"

3. Vælg fanen "Virksomhed"

4. Find den ønskede skabelonen og træk den ind i dokumentet. Du slipper den der, hvor du ønsker den skal placeres.