Hvor finder jeg min API-kode?

Når du fx skal benytte en af integrationerne, skal du bruge din API-kode/API-nøgle. Denne nøgle er personlig og kan findes under din Profil > API-nøgle:

I det skrivebeskyttet felt er din API-nøgle.
Du kan kopiere den til din udklipsholder ved at trykke på din lille knap til højre for feltet.

Hvis feltet er tomt, eller du har mistanke om at din API-nøgle er blevet misbrugt, så kan du genere en ny kode på knappen Generér en ny API-nøgle. Husk herefter at udskifte den tidligere API-nøgle med den nye som