Gem backup af projektet

Hvis du ønsker at gemme al indhold fra projektet som fx lokal backup eller dokumentation, så læs herunder hvordan du gør.

Indhold i denne artikel:

Sådan tager du backup af et projekt

For at tage en lokal backup af projektet, skal man trykke på de tre lodrette prikker i projektmenuen. Herefter trykkes på Download backup:

Nu vil der blive skabt en .zip-fil, som er klar til download. Nedenfor kan du læse om indholdet af filen.

Hvad indeholder en backup fil?

I zip-filen kan der indgå følgende filer:

• Classification.csv – Klassifikationen fra det valgte projekt.
  • Components.csv – Alle bygningsdele i det valgte projekt.
  • Document-Paragraphs.csv – Afsnit fra alle dokumenter i det valgte projekt.
  • Documents.csv – Alle dokumenter fra det valgte projekt.
  • Model-Categories.csv – Alle ”typer” fra de linket modeller i det valgte projekt.
  • Model-Instances.csv - Alle ”instanser” fra de linket modeller i det valgte projekt.
  • Models.csv – Alle modeller fra det valgte projekt.
  • PublishedDocuments.csv - Alle udgivet dokumenter fra det valgte projekt.
  • PublishedDocuments-PublishedParagraphs.csv - Afsnit fra alle udgivet dokumenter i det valgte projekt.
  • Sheets.csv – Tabeller synkroniseret til det valgte projekt.
  • Tenderlist-Components.csv – Alle komponenter der indgår i tilbudslister i det valgte projekt.
  • Tenderlists.csv - Alle i tilbudslister i det valgte projekt.
  • Users.csv – Alle brugere tilknyttet til det valgte projekt.
  • Mappen ”documents” – Indeholder alle dine udgivet dokumenter som pdf’er.