Redigere indhold på en tilbudsliste

Det er nemt at oprette rette i dine tilbudslister, skulle du få behov for det..

Indhold i denne artikel:

Fjern/tilføj bygningsdele

Det er ikke muligt at redigere bygningsdel der indgår tilbudspost, da al information kommer direkte fra bygningsdelsmodulet.
Ændringer skal altså foretages ovre i selve bygningsdelsmodulet. Du kan nemt se hvilke poster på din tilbudslister, der sammenkædet med en bygningsdel på det puslespils-ikon.

Du kan tilføje ved at klikke på "tilføj post" og vælge "indsæt bygningsdel".

Manuel post

Manuelle poster kan bruge som bygningsdele, der ikke har en sammenkædning med bygningsdelsmodulet. De kan derfor bruge som overskrifter og som "bygningsdele" uden en sammenkædning til bygningsdelsoversigten.

Ved at klikke på det lille blyant-ikon kan du indtaste eller rette på den angivet mængde.

Optioner

Disse kan redigeres på samme vis som manuelle poser.

Stipulerede ydelser

Disse kan redigeres på samme vis som manuelle poser.