Kopiere eller flytte afsnit til et andet dokument

Der kan opstå situationer hvor man ønsker at genbruge afsnit fra fx tidligere projekter. I denne artikel viser vi derfor hvordan du kan flytte eller kopiere afsnit fra et dokument til et andet.

1

Start med at åbne dokumentet, som indeholder det eller de afsnit som du vil flytte eller kopiere.

2

I venstre side trykkes på Indhold

3

I indholdspanelet trykkes på knappen Rediger:

4

Sæt flueben udfor det eller de afsnit, som du ønsker at flytte eller kopiere til et andet dokument.
Gå derefter til menuen Med de markerede og vælg enten Flyt- eller Kopier til et andet dokument:

5

I dialog boksen findes frem til dokumentet i feltet Vælg/søg efter dokument...:

Bemærk: Det er kun dokumenter som du har tilladelse til, som vil fremgå af listen.

6

Til sidst trykkes på Kopier for at udføre handlingen.

Hvis det valgte afsnit har en tilknytning til en bygningsdel, kan denne tages med, hvis der sættes flueben i Behold tilknytningen til bygningsdel(e). Det er kun muligt hvis flytningen eller kopieringen sker indenfor samme projekt.

Bemærk: Hierarkiet kommer ikke med og de kopierede/flyttede afsnit vil altid blive indsat sidst i det valgte dokument.