Jeg kan ikke opdatere add-in'et

Hvis du oplever, at en tidligere version af NBS Nordic add-in'et stadig er aktivt i Revit, selvom du har installeret en ny version, så gør følgende:

1
Luk Revit
2
Afinstaller tidligere NBS Nordic add-ins fra "Apps and features" (Tilføj/fjern programmer).
3
Åben mappen %appdata% (skriv det ind i Kør og tryk enter)
4
Slet mappen "NBSNordic"
5
Gå ind i mappen "Autodesk" -> Revit -> Addins -> 20XX (din version) -> slet her alt hvad der hedder noget med NBS Nordic.
5
Installer herefter igen fra https://www.nbsnordic.dk/downloads