Jeg får fejl om, at add-in'et ikke kan indlæses, når jeg åbner Revit

Hvis du får fejlen 'Failed to initialize the add-in NBSNordicRevitTools because the assembly ... does not exist.', når du åbner Revit, så kan det skyldes det, at Revit ikke kan læse add-ins, der er installeret i en mappe, der indeholder specialtegn.

Fx under 'C:\Users\Jørgen Ågesen\AppData\Roaming\NBSNordic'.

Løs problemet ved at:

1
Afinstallere add-in'et fra "Programmer".
2
Installer igen, men denne gang installer add-in'et i roden af C: drevet, som vist her: