Der opstår en fejl når man prøver at synkronisere

Hvis du får en fejl når du prøver at synkronisere, skyldes det oftest opgradering af Revit-model fra fx version 2017 til 2018, hvor der er kommet nye kategorier i Revit. I dette tilfælde kan du prøve nedenstående for at afhjælpe problemet:

1
Slette alle projektparametre som starter med "BS".
2
Gå ind i project parameters og tjek at alle parametre der hedder noget med "BS Instance XX " i er sat til "Values can very by group instance".
3
Gå ind i Settings i BIM Shark addin'et, log ind igen og vælg projektet.
BIM Shark Revit Addin - Settings