BIM Shark Dynamo package

BIM Sharks pakke til Dynamo er designet til brug sammen med Dynamo. Løsningen er designet til at bygge videre på hvad BIM Shark allerede kan, samt give en række muligheder for at hvordan data sættes fri. Særligt har der været fokus på at vis hvordan synkronisering kan automatiseres. Vi bruger selv pakken og Dynamo til at vise og teste kommende funktioner til BIM Shark Revit addin.

Versioner og understøttelse

Min. Revit addin installeret: 4.5.4.

Bygget til Dynamo 2.5.0 (Revit 2021). Ander version givetvis virke, men vi har ikke testet.

Bemærk: Versionen til Dynamo 1.0.0 (Revit 2019, 2018, 2017) er forældet!

Historie / ændringslog:

BIM Shark Dynamo Tools 2.50 – Første version (beta).

BIM Shark Dynamo Tools 1.0 Bemærk: versionen er forældet og vedligeholdes ikke længere.

Installation via Dynamo package manager

Packages-Search for a Package...->Søg efter "BIMSharkDynamoTools" ->Klik på download pilen. Pakken skulle gerne være installeret nu.

Installation via installationsfil.

Hent det eksekverbare installationsprogram i her: https://bimshark.com/downloads/
Under installationen  skal du vælge at installer i pallen hvor dine pakker til Dynamo ligger.

Stien til hvor dine pakker ligger kan findes i Dynamo via menupunktet 'Settings' -> 'Manage Node and Package Paths'.

REVIT OG DYNAMO SKAL LUKKES UNDER INSTALLATION!

Hvad følger med BIM Shark Dynamo Tools?

BIM Shark Dynamo Tools flere vigtige biblioteker ...

• BIMSharkDynamoToolsZeroTouch.dll - Et "zero touch" - bibliotek, der indeholder noder til Dynamo.
  • BIMSharkDynamoToolsUI - Et bibliotek til alle noder med et mere avanceret UI.

Nodebeskrivelse og organisering

Noder ses generelt arrangeret i fire grupper:

API – Noder til at forbinde med BIM Sharks API.
FormsAutomation – Noder til at køre BIM Shark Revit automatisk.
Revit – Noder til forskellige opgaver i Revit.
Utilities – Noder der kan bruges uden Revit og BIM Shark.

BIM Shark Dynamo Tools eksempler:

I eksempelmappen, mappen der hedder extra, ligger eksempler på BIM Shark Dynamo pakke. Nedenfor har vi samlet en forklaring over eksemplerne:

Navn Forklaring
BIM Shark - Automode_Run_SyncNow  Viser hvordan "Sync Now" kan automatiseres. Bemærk: Work in progress.
BIM Shark - Automode_Run_SyncSchedule Viser hvordan "Sync Schedule" kan automatiseres. Bemærk: Work in progress.
BIM Shark - Color Elements By Instanse Parameter Viser hvordan du kan favelægge alle elementer efter et instans parametre. Bemærk: Work in progress.
BIM Shark - Color Elements By Type Parameter Viser hvordan du kan favelægge alle elementer efter et type parametre. Bemærk: Work in progress.
BIM Shark - Delete All BIM Shark Parameters Viser hvordan du kan favelægge alle elementer efter et instans parametre. Bemærk: Work in progress.
BIM Shark - Export_Schedule Viser hvordan du importere data fra Excel og bruge som et skema i BIM Shark. Bemærk: Work in progress.
BIM Shark - Get_APIKey Viser hvordan du kan få fat i din API key.
BIM Shark - Get_DLL_Location Viser hvordan finder den dll-fil nogle af vores noder skal bruge.
BIM Shark - Set_BS_Dynamic_Model_Update Viser hvordan du kan slå dynamic Model Update til og fra. Bemærk: Work in progress.
BIM Shark - Set_BSOverride Viser hvordan indstillingerne for BIM Sharks Revit addin kan indstilles.
BIM Shark - Set_ProjectId Viser hvordan projekt id anvendt af BIM Sharks Revit addin kan indstilles