Sync Now

Ved ”Sync Now” (Synkroniser nu) synkroniseres alle objekter der linkes via ”Link components”, alle skemaer (der starter med BIMShark) og værdierne fra BIM Shark skrives til objekterne. Værdien (Sand/Falsk)  ud for opgaven viser om opgaven blev gennemført. Hvis projektets objekter fx endnu ikke er koblet sammen med BIMS Shark, eller hvis du kun har en light version, kan der stå ”False” (falsk) ud for ”Quantities exportet” (mængder eksporteret) og ”Element parameters updated” (element parametre opdateret), uden at noget nødvendigvis er gået galt. Dette betyder blot at ingen mængder eller parameter blev opdateret, fordi disse endnu ikke er koblet sammen.

Følgende parametre vil blive opdateret ved synkronisering, såfremt de er udfyldt:

BS Doc Link – Indeholder et link til den udgivede bygningsdelsbeskrivelse.
BS Classificationcode – Indeholder bygningsdelens klassifikationskode.
BS Tag – Indeholder de nøgleord, der er knyttet til bygningsdelen.
BS Component Name – Indeholder bygningsdelens navn i BIM Shark.
BS Date – Indeholder datoen for seneste ændring af bygningsdelen.
BS Component Type Id – Indeholder bygningsdelens id, fra BIM Sparks database
BS Measurement – Indeholder bygningsdelens opmålingsregl.

BS Structure – Indeholder beskrivelsen for bygningsdeles opbygning.

Video på vej.