Oprettelse af projekt

Et projekt giver mulighed for, at flere personer kan arbejde i fællesskab på et antal dokumenter, bygningsdele, tilbudslister mv. Du opretter et projekt ved at klikke på ”opret nyt projekt” i topmenubaren eller fra knappen i højere side på dit dashbard.

Under oprettelsen af projektet har du mulighed for at udfylde stamdata om projektet. Du skal som minimum vælge et navn.

Særligt vigtige felter:
Feltet ”Struktur” står som standard til ”Ingen”. Vælges ”bips b1000” struktureres dokumenterne automatisk i en ”mappestruktur” svarende til den bips forskriver.

Feltet ”Klassifikationstype” opretter en tom struktur til dine bygningsdele. Du kan vælge mellem en række prædefinerede klassifikationer, eller oprette virksomhedens egne klassifikationer under ”Skabeloner”.

Inviter medarbejderne til projekt

Er du startet på et projekt og ønsker at tilføje medarbejdere til projektet, kan dette gøres ved at åbne projektet og trykke på ”Indstillinger” og vælge ”Send invitation til projektet”.

I modal vinduet skriver du medarbejderens e-mailadresse og trykker ”Send invitation”.