Oprettelse af bruger

Du er klar på, at arbejde med beskrivelser på en smartere måde og nu mangler du bare at blive oprettet på BiMShark.com. For at blive oprettet skal du udfylde formularen på siden https://app.bimshark.com/users/create. Det er vigtigt, at du udfylder alle felter og sætter flueben ud for ”Jeg har læst og accepterer vilkår og betingelserne”.

Når du har udfyldt formularen trykker du på ”OPRET MIG”, hvorefter vi sender en bekræftelse til den oplyste e-mail adresse. Det er vigtigt, at du bekræfter oprettelsen ved at klikke på linket i den tilsendte mail.
Hvis du ikke har modtaget bekræftelsen, kan det være at dit spamfilter har sorteret vores mail fra. Tjek derfor din spam mappe og tilføj evt. BIMShark.com som en sikker afsender. Skulle det ske, at du stadig ikke har modtaget en bekræftelse, kan du altid få tilsendt en ny ved at udfylde formularen på siden her https://app.bimshark.com/activations/resend.

Seneste opdateret 12 februar 2017 af msb@bimshark.com