Inviter medlemmer/accepter invitation/sende invitationer

Administration af brugerprofiler er gjort så nemt som mulig. Den person, der oprettede virksomheden bliver automatik virksomhedens administrator. Det betyder, at personen kan oprette medlemmer af virksomheden, acceptere invitationer eller sende invitationer. En ny medarbejder kan oprettes på nedenstående måder.

Medarbejdere inviteres til virksomheden

Ved du hvilke medarbejdere der skal oprettes kan du som administrator oprette dem selv.
Det gør du ved at klikke på din virksomhed i topmenuen.

På oversigtssiden over virksomheden kan du tilføje nye medarbejdere ved at skrive deres e-mailadresse i tekstboksen og trykke på ”Send invitation”. Medarbejderen vil nu få tilsendt en invitation indeholdende et link, som leder medarbejderen ind på BIM Shark.

Accept af modtagne ansøgninger

Du kan til en hver tid tjekke om der skulle være medarbejdere, der har søgt om optagelse i din virksomhed, ved at klikke på menuen ”Ansøgninger” under din virksomhed. Har du ansøgninger, der afventer godkendelse, vil de fremgå af listen.

Ansøgninger vil også fremgå som en notifikation på dit ”dashboard”, sammen med andre relevante notifikationer.

Seneste opdateret 13 februar 2017 af Nicklas Østergaard