Addin Ribbon Oversigt

BIM Sharks Revit addin har 3 hovedgrupper ”Create” (opret), ”Sync” (synkroniser)  og” Settings” (indstillinger). Under de tre hovedgrupper findes flere funktioner.  I de følgende afsnit vil hver enkelt funktion blive gennemgået i detaljer. Du kan springe til afsnittet ved at klikke på linket nedenfor.

Create:
1. Link components (Link komponenter) (fuld version og light version)
2. Link to documents (Link til dokumenter) (fuld version)
Sync:
3. Sync Schedule (Sync Skema) (fuld version)
4. Sync now (Synkroniser nu) (fuld version og light version)
Settings:
5.  Settings (Indstillinger) (fuld version & light version*
6. About (Om)